Благодарности и от нас! Прекрасна организация и "изпълнение".
Известие
Collapse
No announcement yet.
Национална среща на 166 - гр. Априлци, 9-10-ти юли
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Аз също прекарах чудесно, жената - също. Беше ми много приятно да се запозная с тези, с които не се познавахме лично. Най-много се кефя, че всички сте прекарали добре. Благодаря за добрите отзиви!
---------- Post added at 15:22 ---------- Previous post was at 15:21 ----------
Първоначално публикувано от valjo Покажи съобщениеи аз мисля че си изкарахме много добре, ама наистина много добре
и да не забравим да благодарим на Коки за цялата организация, за всичко беше помислил ... евалатрябва да го почерпим едно хубаво, той носи
Comment
-
Хубава среща стана. Събрахме се 10 коли - 6 софийски и 4 от страната: Ass от Търговище, hamel1 от Стара Загора, wenss от Пловдив и Pepko-Bebko от Варна. 40% е достойно представяне на колегите от страната, така че срещата наистина стана национална, макар и при сравнително скромен брой участници. Колегата Old Alfist от Плевен също дойде да подсили участието, макар да не се включи в автоколоната.
Все пак 10 коли и 20 участника (като броим половинките и децата) са добро постижение, а като включим и гостите, заформихме една тайфа от 27 души, с която наистина се получи веселба, добро настроение и в крайна сметка - хубав спомен от събитието.
Хотелът беше много хубав, с прекрасна гледка към планината, следобедът в басейна беше изключително забавен (евала на който донесе топката), обядът беше много вкусен и ракията много добра. Гледката на колоната от параходи, която виждах в огледалото беше страхотна - истинска красота. Компанията беше супер приятна и доколкото забелязах жените също се чувстваха добре и не скучаха - явно не успяхме да ги отегчим с разговори за коли, части и катаджии
Ето ги и виновниците за срещата:
Last edited by Коки; d.m.y г., 17:11.
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение...(евала на който донесе топката)...- всичко има в трюма на кораба
Забравих да кажа в предишните постове, че организацията беше супер - браво още веднъж на Коки !!!Last edited by kpmaster; d.m.y г., 21:24.Возя се с 159 1.9 JTDm 150
Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX
Comment
-
Успях да се включа във веселата част на обед на 10-ти, но разбрах, че прескачат едни флуиди между мъжките и женските екземпляри на Плевен и Стара Загора - забелязах няколко двойки образувани от връзката на двата града.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от kpmaster Покажи съобщениеи за "сутрешното" Tullamore Dew съм виновен хаха- всичко има в трюма на кораба
Забравих да кажа в предишните постове, че организацията беше супер - браво още веднъж на Коки !!!.
използвам случая публично да ти изкажа благодарност за возенето.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Вие нацяло ме объркахте кои кои е и каква кола кара като правите така с возенето.
Беше много хубаво....Хотела,яденето пиенето настроението бяха неповторими ,но бих искал да повторим пак това мероприятие.И аз имам снимки но ще ги кача когато успея да си намеря кабела на телефона.5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
Comment
-
Браво момчета,супер сте изкарали,а и всички хваля Коки за организацията,което е направо супер-той е сериозен пич.
П.С.Кога ли ще се съберем и ние със 159-китеFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеБраво момчета,супер сте изкарали,а и всички хваля Коки за организацията,което е направо супер-той е сериозен пич.
П.С.Кога ли ще се съберем и ние със 159-ките
---------- Post added at 17:23 ---------- Previous post was at 17:15 ----------
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение...използвам случая публично да ти изкажа благодарност за возенето.Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщениеВие нацяло ме объркахте кои кои е и каква кола кара като правите така с возенето....
Иначе си търси 166, та за това го приехме за гост. Другите гости бяха Ферариста (със 156-тицата с белия покрив), който ни снабдява с полиуретанови тампони и Тони, който поддържа колите на почти цялата софийска група (той се возеше при Гиги в сребристата 166 с червен салон и преден номер, изместен вдясно).
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеО, да, определено и ти имаш съществени заслуги.
използвам случая публично да ти изкажа благодарност за возенето.ще ме возиш на някои 155 събор
(докато още имаш такава
)
Возя се с 159 1.9 JTDm 150
Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX
Comment
-
Koki Chasprom Entertament
in association with
Koki Aparatus Olympus
and
Sony Aparata na Jenata
presents